2013. szeptember 11., szerda

Ultrahang

Megtörtént az 1. ultrahang. A nyálkahártya vastagsága megfelelő (10mm), bal és jobb oldalon is 2-2 db apró tüsző (bal oldalon 3-3 miliméteresek, jobb oldalon 5 és 3 mm). Gondolom ezekből gazdálkodunk majd a következő ciklusban. Várhatóan holnap (vagy még ma este) meg is fog jönni, és indul az új hónap, új reménykedés.
A ciklus 3. napjától 2x1 clostilbegyt, jövő csütörtökön újra ultrahang, aztán meglátjuk a továbbiakat. Azt mondta a doki, hogy szükség esetén még kiegészíti majd egy injekcióval is a tablettákat. (eleve fel akarta írni, majd jeleztem, hogy már korábban szedtem clostilbegyt-et és akkor 2x0,5-től is lett egyik hónapban 2, a másikban 1 domináns tüszőm, aztán azt mondta akkor azzal várjunk)

6.000 Ft-ot fizettem, és minden ultrahangért ennyit fogok, amíg a cikluskövetés tart.

Nagyon nagyon szeretném, ha a tüszőrepesztővel együtt ez most sikeres lenne és teherbe esnék, ha pedig mégse, akkor nagyon nagyon várom az október 14-i BMC-s konzultációt.

2 megjegyzés:

  1. Aranyos vagy, köszönöm! Olvastam ám, hogy megjött Neked is közben, csak nem volt időm hozzászólni... Sajnálom. :( De nagyon jól írtad, közelebb van megint egy kicsivel a Cél, ennek kell lebegnie a szemünk előtt!

    VálaszTörlés