2013. június 7., péntek

Vizsgálatok vizsgálatok hátán

A hét történései zanzásítva...
Kaptam egy adag újabb leletet a Mensmentisből, a hüvelyváladék tenyésztés rendben, illetve amennyire én ebből ki tudok hámozni bármit is, az STD-re még várni kell. Felhívtam őket, azt mondták minden OK, a hycosy vizsgálatra viszont még nem tudnak időpontot adni, ugyanis a ciklus első felében végzik, nekem az erre a hónapra kiesett, a következő pedig még annyival odébb van, hogy még nem tudnak időpontot foglalni. Szóval továbbra is türelem. Majd július elején visszatérünk erre is.

Közben a drágámnak is szükséges pár vizsgálat, amit még a Mensmentisben kért a nőgyógyászom, hogy úgy futhassunk majd neki a remélhetőleg negatív hycosy után az első irányított ciklusnak, hogy az ő részéről is minden rendben legyen. Spermiogramunk már van, viszont nála is kell STD és tenyésztés... Ezeket a héten intéztük, ill. folyamatban vannak.

Mindamellett, hogy már korábban is leírtam, inkább százszor vizsgáltatom magunkat és élek abban a tudatban, hogy történik valami, minthogy tétlenül várjak és próbáljam türelemre inteni magamat, el kell árulnom, hogy ezek a vizsgálatok és egyáltalán a tudat, hogy ezekkel kell foglalkozni, időnként nagyon elkeserítőek tudnak lenni. Mert óhatatlanul eszembe jut, hogy ennek nem így kéne működnie, mások csak szeretkeznek párszor önfeledten és máris ott a csíkos teszt a kezükben. Nekünk miért nem megy ez ilyen simán? És tudom azt is, hogy nagyon sokan küzdenek hasonló (vagy még súlyosabb) problémákkal, mint mi. Azt is tudom, hogy nálunk nincsenek komoly bajok (sőt a páromnál egyáltalán, nekem van egyedül ez a magasabb FSH-m ill. enyhe IR-em), de ettől még nem könnyű a nap 24 órájában pozitívnak lenni.

Az élet mindenesetre nem áll meg, a héten igenis voltak nagyon pozitív napjaim is, konkrétan valahogy azt érzem, hogy nemsokára igenis valóra válik az álmunk!
Addig pedig a vizsgálatok közben lesz egy csomó jó dolog is, próbálok inkább arra koncentrálni. Utazás, nyár, meleg, fesztiválok, sőt fészekrakásban is vagyunk, szóval AZ ÉLET SZÉP. CSAKAZÉRTIS. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése